Piata incineratoarelor de animale in ziua de astazi

Piata incineratoarelor de animale in ziua de astazi

In ziua de astazi este foarte dificil sa respectam toate regulile si regulamentele pe care ni le impune Uniunea Europeana, mai ales avand in vedere faptul ca normele acestea presupun folosirea de echipamente performante si de personal care sa aiba grija si sa intretina aceste echipamente.

Din acest motiv, aceste echipamente trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :

- sa fie usor de folosit
- sa fie fiabile si performante
- sa respecte in totalitate regulamentele europene

Proprietarii fermelor de crestere a animalelor, fabricilor de preparate si semipreparate din carne, dar si medicii veterinari sau proprietarii de clinici veterinare sau de cabinete veterinare au avut mereu o problema comuna, greu de rezolvat in mod traditional si care s-a accentuat in momentul in care Romania a aderat la Uniunea Europeana, si anume depozitarea si aruncarea deseurilor animale, problema care s-a dovedit foarte greu de abordat.

Deoarece nu este vorba doar de gasirea unui mod convenabil de depozitare a acestor deseuri, cea mai des intalnita situatie a fost cea in care acestia nu gaseau o metoda convenabila ca si cost, consum de energie si asa mai departe pentru a rezolva aceasta problema. Singura moetoda viabila s-a dovedit a fi apelarea la incineratoarele de deseuri animale, care sa rezolve problema aceasta in mod rapid, avand costuri rezonabile si nefiind foarte greu de pus in aplicare.

Incinerarea deseurilor animale, fie ca sunt rezultate din activitati de crestre a animalelor, procesare a produselor de origine animala, sau din activitati industriale, este de obicei un proces ce necesita timp si echipament special, insa Flextim din Timisoara va pune acum la dispozitie un tip de echipament profesional care este usor de intretinut, usor de folosit si, cel mai important, usor de montat si care nu necesita un timp indelungat de cunoastere a modului sau de functionare. Incineratoarele noastre sunt un tip de echipament profesional care este usor de folosit, insa care nu face rabat la calitate : sunt eficace, au timp de ardere rapid si o capacitate de incarcare care sa se adapteze nevoilor dumneavoastra personalizate.
De asemenea, consumul de energie este un factor important in alegerea incineratorului pe care doriti sa il folositi. Consumul de energie poate varia in functie de capacitatea de incarcare, insa nu doar acest factor conteaza, ci si modul in care acest consum este sau nu constant. Incineratoarele produse si comercializate de Flextim Timisoara asigura un consum de energie constant, care nu depinde de sezon sau de alti factori exteriori si care nu va va cauza probleme suplimentare.

 

Va stam la dispozitie pentru a alege din gama mare de modele produsa direct de catre firma noastra, gama in care se regasesc echipamente din urmatoarele categorii:

► Incineratoare de capacitate MICA

► Incineratoare de capacitate MARE

► Incineratoare ROTATIVE (pentru neutralizarea deseurilor cu umiditate crescuta)

► Incineratoare MOBILE (pentru activitati ce necesita deplasarea incneratorului la locul de generare al deseului, de exemplu pentru prestarea de servicii sau daca aveti mai multe ferme)

► Incineratoare de URGENTA (pentru eliminarea in timp extrem de scurt a  mortalitatilor rezultate ca urmare a focarelor de pesta porcina, gripa aviara)