Legislatie

Legislatie

INCINERAREA DESEURILOR DE ORIGINE ANIMALA

Incinerarea deseurilor de origine animala in Uniunea Europeana se face respectand Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European şi al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman.

 

Modul de aplicare al acestui Regulament este explicat amanuntit in Regulamentul (UE) nr. 142/2011 al Comisiei din 25 februarie 2011 de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1069/2009 al Parlamentului European și al Consiliului de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animală și  produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman și de punere în aplicare a Directivei 97/78/CE a Consiliului în ceea ce privește anumite probe și produse care sunt scutite de la controalele sanitar-veterinare la frontieră în conformitate cu directiva menționată.

 
 
In afara termenilor Regulamentelor mai sus mentionate, in functie de tara (sau anumite zone) pot exista cerinte suplimentare impuse de autoritati (mediu, sanatate, etc). Va sugeram sa va interesati si pe plan local daca exista restrictii suplimentare in zona in care doriti sa instalati un incinerator de deseuri de origine animala.
Compania noastra va va furniza toata documentatia solicitata pentru a dovedi confomitatea produselor.
 
 

Informatiile referitoare la legislatie, prezentate pe acest website, se bazeaza pe ceea ce avem la cunostinta in prezent.

Flextim Industries nu-si asuma responsabilitatea pentru eventuale informatii eronate sau neactualizate, atat timp cat se dovedeste ca nu sunt puse cu scopul intentionat de a induce in eroare.