Legislatia privind eliminarea deseurilor animale

Legislatia privind eliminarea deseurilor animale

Din punct de vedere al legislatiei, Romania a fost obligata, mai ales in ultimii ani, sa se alinieze normelor europene si in ceea ce priveste productia agricola si orice are de-a face cu prelucrarea produselor animale. Fiind vorba despre un subiect destul de delicat, care poate avea implicatii in mai multe domenii, eliminarea deseurilor animale a fost una dintre primele  probleme care a trebuit sa fie rezolvata de catre proprietarii de abatoare, fabrici de prelucrare a produselor animale.

Este foarte greu sa gasim  solutia perfecta pentru eliminarea deseurilor animale, mai ales in cazul in care suntem proprietarii unei fabrici ce foloseste produse animale si care se confrunta cu aceasta problema zi de zi, sau in cazul in care detinem un abator si trebuie sa elminam rapid deseurile de origine animala, pentru a nu pune probleme mediului inconjurator, panzei de apa freatica sau sanatatii umane. Prin urmare, cum sa eliminam deseurile de origine animala in mod rapid, fara probleme suplimentare si fara batai de cap, in acelasi timp respectand legislatia in vigoare ? Trebuie gasita o solutie rapida, convenabila si, mai ales, usor de pus in practica.

Incineratoarele de deseuri animale folosite in procesul de eliminare a deseurilor animale sunt echipamente performante, care au un impact minim asupra mediului si care respecta intru totul cerintele legislative actuale ale Uniunii Europene in acest domeniu, insa fiind vorba despre un tip de echipament care are nevoie de specialisti in instalare si mentenanta este nevoie ca  acestea sa fie nu doar comercializate de catre o anumita firma, dar si ca firma respectiva sa ofere servicii de instalare, intretinere si service pentru echipamentele furnizate. De aceea FlexTim este optiunea ideala la care puteti apela pentru a va asigura ca veti beneficia de servicii de calitate in domeniul incineratoarelor de deseuri animale de orice tip, de dimensiuni mici sau mari, cu o capacitate de incarcare sau ardere variabila.

Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.
Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animala si produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman, iar specialistii nostri va vor sta la dispozitie in orice moment pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt pe deplin multumiti de calitatea serviciilor noastre.