Incineratoarele de deseuri animale - potrivite si pentru afaceri mici

Incineratoarele de deseuri animale - potrivite si pentru afaceri mici

C
Dar o afacere de dimensiuni reduse nu se va putea niciodata plia pe genul de nevoi pe cate il are o ferma mare de exemplu si deci, nu se vor putea aplica aceleasi pretentii sau aceleasi norme exacte. 
 
Daca in cazul unei ferme de dimensiuni mari aparatele de hranire sau de igienizare sunt in mod automat mult mai complexe, in cazul unei ferme mici trebuie ca acestea sa fie : 
 
- mai mici ca dimensiuni
- identice ca eficacitate cu cele de dimensiuni mari
- corespunzatoare ca si costuri cu profitul afacerii careia ii vor fi destinate
 
Analizand toate aceste aspecte vom afla fara indoiala modul in care trebuie sa evaluam nevoile afacerii noastre si cum trebuie gestionata problema. 
De exemplu, problema eliminarii deseurilor animale. Acesta este una foarte presanta in ziua de astazi din cauza ca sunt foarte multe metode de eliminare a deseurilor animale si din cauza ca nu exista prea multe informatii despre fiecare dintre acestea, pentru a putea sa alegem ceea ce ne trebuie in cunostinta de cauza. Abia apoi vom putea sa facem o alegere inspirata si sa luam o hotarare definitiva. 
Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.
 
Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European ºi al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animalã ?i produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman. De asemenea, incineratoarele destinate altor categorii de deseuri (ex; clinic, menajer) sunt realizate in deplina
 concordanta cu legislatia europeana si nationala. Mai mult, produsele sunt adaptabile din punct de vedere tehnic cerintelor specifice din legislatia nationala a tarilor din Uniunea Europeana sau din afara Uniunii Europene.