Incineratoarele de deseuri animale - ce alegem ?

Incineratoarele de deseuri animale - ce alegem ?

Piata incineratoarelor de deseuri animale este in ziua de astazi extrem de volatila, pentru ca in fiecare zi apar noi oferte, noi companii si noi tehnologii care par a fi alegerea potrivita pentru noi si pentru afacerea noastra. Deoarece suntem coplesiti de atat de multe variante
trebuie sa avem mereu in vedere ca, in principiu, companiile care s-au dovedit a fi prezente mai vechi pe piata din tara noastra sunt de cele mai multe ori alegerea buna.

FlexTim Timisoara, va pune la dispozitie o gama larga de incineratoare de deseuri animale, potrivite nevoilor dumneavoastra si afacerii dumneavoastra, acoperind nevoile abatoarelor animale, fabricilor de preparate si semipreparate din carne, dar si pe cele ale micilor ferme avicole sau a fermelor de mari dimensiuni ce se ocupa cu, cresterea ovinelor sau a animalelor mari.

Specialistii nostri va vor asigura nu doar livrarea si montarea incineratoarelor produse si comercializate de catre compania noastra, dar si  instruirea dumneavoastra pentru folosirea incineratorului in conditii de maxima siguranta. De asemenea, va vom asigura si  mentenanta si reparatiile posibil necesare a echipamentelor furnizate de catre noi, totul la un telefon distanta si in cel mai scurt timp posibil.

De ce sa alegeti Flextim Timisoara ? Pentru ca doar noi va putem oferi un raport calitate/ pret optim, un  nivel de flexibilitate in ceea ce priveste alegerea modelului de incinerator potrivit nevoilor dumneavoastra, venim  cu o doza considerabila de experienta in domeniu, dar si cu o echipa proprie d ingineri de service care va pot asigura intretinerea si reparatiile produselor comercializate de noi.
Prin controlul atent al procesului de productie al incineratoarelor si un consum redus de combustibil, dar si prin reducerea costurilor de eliminare a deseurilor de origine animala, Flextim Timisoara se remarca pe piata romaneasca a producatorilor si comerciantilor de
incineratoare si asigura servicii de o calitate optima in orice conditii.