Incineratoarele de deseuri animale

Incineratoarele de deseuri animale

Clinicile veterinare sau cabinetele veterinare se confrunta cu multe probleme cand vine vorba de eliminarea deseurilor animale rezultate din activitatea lor medicala, insa acestea nu sunt nici pe departe singurele afaceri care au o problema majora in ceea ce priveste eliminarea acestor tipuri de deseuri. Daca luam in considerare faptul ca in ultimul deceniu au aparut foarte multe abatoare, ferme de animale sau fabrici de preparate si semipreparate din carne, ne putem da seama ca problema este una mult mai extinsa si ar trebui luate masuri pentru gasirea celor mai bune metode de eliminare a deseurilor de origine animala. 
 
O metoda ideala de eliminare a deseurilor de origine animala ar trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii :
 
- sa nu fie costisitoare in raport cu altele de pe piata 
- sa fie fiabila, pentru a nu avea suprize neplacute
- sa fie eficienta, atat din punct de vedere a capacitatii, dar si a timpului efectiv in care elimina deseurile animale 
- sa nu fie daunatoare pentru mediul inconjurator 
- sa nu afecteze sanatatea umana 
- sa poata fi operata cu usurinta de personalul din fabrica/ abator/ clinica
 
De aceea FlexTim este optiunea ideala la care puteti apela pentru a va asigura ca veti beneficia de servicii de calitate in domeniul incineratoarelor de deseuri animale de orice tip, de dimensiuni mici sau mari, cu o capacitate de incarcare sau ardere variabila.
Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.
 
Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animala si produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman, iar specialistii nostri va vor sta la dispozitie in orice moment pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt pe deplin multumiti de calitatea serviciilor noastre.