Incineratoarele de animale azi

Incineratoarele de animale azi

Sunt foarte multe situatii in care se poate sa ne trezim pusi in fata unor dileme de-a dreptul imposibil de rezolvat : cum sa facem astfel incat sa impacam toate cerintele, atat din punct de vedere legal cat si din punct de vedere financiar, atunci cand este vorba de modul in care ne administram afacerea. In cazul in care trebuie sa lucram cu produse animale, vom fi nevoiti sa alegem cel mai bun mod in care sa administram afacerea proprie.
Cum sa respectam toate regulamentele si toate legile tarii noastre pentru a fi siguri ca este totul in regula si sa reusim in acelasi timp sa nu ne incarcam in mod inutil cu niste cheltuieli exagerate ?
 
Ridicata foarte des de toata lumea, problema eliminarii deseurilor animale este una care, pe cat de simpla pare, pe atat de cmplicata se dovedeste in fapt atunci cand trebuie rezolvata in practica, deoarece dificutatile tehnice ridicate de aceasta sunt numeroase si destul de greu de rezolvat. Din punct de vedere al legislatiei, Romania a fost obligata, mai ales in ultimii ani, sa se alinieze normelor europene si in ceea ce priveste productia agricola si orice are de-a face cu prelucrarea produselor animale. Fiind vorba despre un
 subiect destul de delicat, care poate avea implicatii in mai multe domenii, eliminarea deseurilor animale a fost una dintre primele probleme care a trebuit sa fie rezolvata de catre proprietarii de abatoare, fabrici de prelucrare a produselor animale. Ceea ce a ridicat din ce in ce mai multe dileme a fost minimizarea costurilor pentru eliminarea acestora. 
Obisnuiti cu metode mai putin legale de eliminare a deseurilor animale rezultate in urma activitatii fabricilor de preparate si semipreparate din carne sau chiar a clinicilor si cabinetelor animale veterinare, proprietarii acestora au cautat cea mai convenabila metoda de debarasare de resturile si deseurilor animale, care sa fie in acelasi timp rapida si sa fie in conformitate cu noua legislatie ce trebuia respectata. 
 
 
Incineratoarele de deseuri animale folosite in procesul de eliminare a deseurilor animale sunt echipamente performante, care au un impact minim asupra mediului si care respecta intru totul cerintele legislative actuale ale Uniunii Europene in acest domeniu, insa fiind vorba despre un tip de echipament care are nevoie de specialisti in instalare si mentenanta este nevoie ca acestea sa fie nu doar comercializate de catre o anumita firma, dar si ca firma respectiva sa ofere servicii de instalare, intretinere si service pentru echipamentele furnizate.
 De aceea FlexTim este optiunea ideala la care puteti apela pentru a va asigura ca veti beneficia de servicii de calitate in domeniul incineratoarelor de deseuri animale de orice tip, de dimensiuni mici sau mari, cu o capacitate de incarcare sau ardere variabila.
 
Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.
Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animala si produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman, iar specialistii nostri va vor sta la dispozitie in orice moment pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt pe deplin multumiti de calitatea serviciilor noastre.