Incinerator | Incineratoare Deseuri animale

Deseurile de origine animala sunt descrise in Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European şi al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman.

 

Pentru a creste gradul de biosecuritate in fermele de crestere a animalelor, abatoare, fabrici de preparate din carne s.a. este obligatorie eliminarea deseurilor in cel mai scurt timp de la producerea acestora, sau depozitarea lor pana la eliminare.

 

Cresterea intensiva a animalelor, in ferme, presupune controlul riguros al biosecuritatii, pentru a evita raspandirea rapida a eventualelor boli cu mortalitate crescuta (ex.: pesta porcina, gripa aviara). In cazul aparitiei epizootiilor este necesara localizarea focarului de infectie si eliminarea imediata a animalelor bolnave/cadavrelor. Incinerarea animalelor care prezinta pesta porcina, gripa aviara este unica solutie care asigura neutralizarea completa a agentului patogen.

 

Gama de modele este mare, si acopera toate situatiile si particularitatile activitatilor legate de cresterea animalor si procesarea produselor de origine animala. Asfel, modelele Inciner sunt incluse in grupele urmatoare de unitati destinate eliminarii ecologice a deseurilor de origine animala:

► Incinerator de capacitate MICA

► Incinerator de capacitate MARE

► Incinerator ROTATIV

► Incinerator MOBIL

► Incinerator de URGENTA

 

 

In functie de cantitatea medie de deseuri generata si de caracteristicile acestora, va putem oferi produsul optim care sa corespunda cerintelor dumneavoastra, la cel mai bun raport pret/calitate. Pentru identificarea acestuia va rugam sa accesati rubrica de informatii utile, sau sa ne contactati.