Incineratoare de deseuri de origine animala cu Flextim Timisoara

Incineratoare de deseuri de origine animala cu Flextim Timisoara

Pentru a creste gradul de biosecuritate in fermele de crestere a animalelor, abatoare, fabrici de preparate din carne, atunci cand este vorba de eliminarea deseurilor animale rezultate in urma interventiilor veterinare
 este obligatorie eliminarea deseurilor in cel mai scurt timp de la producerea acestora, sau depozitarea lor pana la eliminare.
 
Ce va oferim noi ? O modalitate rapida, la costuri mai mult decat convenabile si intr-un mod ecologic si sanitar, dar si intr-un cadru profesionist, cu ajutorul unor produse realizate la standarde inalte.Astfel va oferim o intreaga gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, sub denumirea generala de IncinerPro, gama destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne.Incineratoarele noastre se caracterizeaza prin robustete si siguranta in exploatare, automatizarea procesului de ardere si postardere, flexibilitatea in proiectare si productie, sisteme avansate de monitorizare a parametrilor de functionare.
 
 
 
Cea mai rapida metoda de eliminare a deseurilor animale, medicale sau rezultate in urma activitatilor comerciale de orice fel, este incinerarea deseurilor animale. Incinerarea deseurilor animale este o metoda rapida si accesibila prin care se poate asigura un mers lin si rapid al lucrurilor in ceea ce priveste eliminarea deseurilor animale. 
Deoarece este vorba despre deseuri animale periculoase, eliminarea lor trebuie sa se faca in cel mai rapid mod posibil si fara ca aceste deseuri animale sa ia contact cu solul, sursele de apa sau cu omul, astfel eliminand orice pericol la adresa mediului sau a santatii umane. 
 
Incineratoarele de deseuri animale reprezinta o modalitate economica si rapida de eliminare a deseurilor animale, insa ele sunt si o varianta convenabila din punct de vedere al variantelor de incineratoare existente, de diverse capacitati de incarcare, pentru diverse nevoi ale fabricilor sau abatoarelor sau ale clinicilor si cabinetelor veterinare, cu diverse rate de ardere si asa mai departe, toate adaugandu-se listei de calitati ale acestei metode de eliminare a deseurilor animale.