Importanta existentei un incinerator in cadrul unei ferme de animale

Importanta existentei un incinerator in cadrul unei ferme de animale

In cadrul unei ferme de animale sunt necesare foarte multe echipamente performante, fiecare dintre ele avand un anumit rol foarte bine stabilit si fiecare fiind vital pentru buna functionare a fermei respective si a fluxului de productie normal. Cu toate ca prima data ne gandim la echipamente mai tipice pentru o femra de crestere a animalelor domestice, trebuie sa luam in considerare si necesitatea unor echipamente specializate, care sunt menite pentru a fi folosite in situatii de urgenta si care ne pot ajuta sa eliminam elementele neprevazute ce pot sa apara si care ne pot crea tot felul de probleme.

Un astfel de echipament este un incinerator de deseuri animalefolosit pentru urgente, pentru situatii in care avem nevoie sa ardem o cantitate mare de deseuri de origine animala si sa le eliminam pe acestea in conditii de siguranta deplina. Este foarte important ca fiecare ferma sa aiba la dispozitie un astfel de incinerator de urgenta de capacitate mare, menit sa ne scoata din situatii problematice.
Avand in vedere faptul ca in tara noastra au fost in ultima perioada foarte multe epidemii periculoase, iar in prezent pesta porcina reprezinta o amenintare majora la adresa efectivelor de animale din cadrul fermelor, este cu atat mai vital sa putem elimina focarul de infectie in mod rapid si fara a afecta restul animalelor ce pot fi neafectate de boala.

De aceea FlexTim este optiunea ideala la care puteti apela pentru a va asigura ca veti beneficia de servicii de calitate in domeniul incineratoarelor de deseuri animale de orice tip, de dimensiuni mici sau mari, cu o capacitate de incarcare sau ardere variabila.
IncinerPro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.
Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21 octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animala si produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman, iar specialistii nostri va vor sta la dispozitie in orice moment pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt pe deplin multumiti de calitatea serviciilor noastre.