Deseurile municipale si moduri de a le elimina

Deseurile municipale si moduri de a le elimina

In momentul in care ne gandim la eliminarea de deseuri, primul lucru care ne trece prin cap sunt deseurile generate de catre gospodariile noastre, insa pentru ca acum este din ce in mai presanta problema legala, si nu numai, a deseurilor periculoase, de genul deseurilor animale care sunt generate de fabrici de produse semipreparate din carne, de cabinete si clinici veterinare, tindem sa trecem cu vederea cei mai mari producatori de deseuri, si anume gospodariile noastre.
Deseurile municipale si asimilabile reprezinta totalitatea deseurilor generate in mediul urban si in mediul rural, din:
 
- gospodarii
- institutii
- unitati comerciale si prestatoare de servicii (deseuri menajere)
- deseuri stradale colectate din spatii publice, strazi, parcuri, spatii verzi
- deseuri din constructii si demolari
- namolurile de la epuizarea apelor uzate orasenesti
 
Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere. 
Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animalã ?i produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman. De asemenea, incineratoarele destinate altor categorii de deseuri (ex; clinic, menajer) sunt realizate in deplina concordanta cu legislatia europeana si nationala. Mai mult, produsele sunt adaptabile din punct de vedere tehnic cerintelor specifice din legislatia nationala a tarilor din Uniunea Europeana sau din afara Uniunii Europene.
Incineratoarele noastre se caracterizeaza prin robustete si siguranta in exploatare, automatizarea procesului de ardere si postardere, flexibilitatea in proiectare si productie, sisteme avansate de monitorizare a parametrilor de functionare.
 
Asiguram servicii complete:
 Consultanta in alegerea unui produs optim
 Instalare si punere in functiune
 Instruire operator / operatori
 Documentatie tehnica, instructiuni de pre-instalare si instructiuni de utilizare (in limba utilizatorilor)
 Service in garantie si post garantie cu o echipa profesionala de ingineri
 
Produsele noastre pot fi adaptate cerintelor particulare ale clientilor in ce priveste performantele, design-ul si automatizarea. Impreuna cu clientii nostri inovam si cream produse noi, adaptate cerintelor fiecaruia.
 Daca sunteti interesati sa utilizati produsele noastre, sau sunteti interesati de o colaborare in ceea ce priveste distributia va rugam sa ne contactati. Un specialist va va consulta pentru a intelege mai bine aspectele legislative, produsele si pasii de urmat pentru a realiza instalarea produsului.